Bedrijfsschadeverzekering

Brand of inbraak kan leiden tot materiële schade. Daarnaast zult u ook financiële schade lijden. Enerzijds hebt u te maken met kosten die u kwijt bent ter financiering van reparatie en/of vervan­ging van uw machines. Anderzijds komt uw bedrijf tijdens deze periode stil te liggen, waardoor u niets verdient. Deze kosten en gederfde brutowinst kunt u verzekeren door een bedrijfsschade­verzekering af te sluiten.

Hebt u een productiebedrijf als onderneming, dan kunt u voor uw machines een machinebreukverzekering afsluiten. Deze verzeke­ring zorgt ervoor dat wanneer uw machine uitvalt, de verzekeraar -mits u uw machine goed heeft onderhouden- opdraait voor de reparatiekosten. Deze verzekering kunt u ook gebruiken voor schakel- en besturingssystemen.

Ook voor computers kunt u een verzekering afsluiten. Wanneer u kiest voor een bescheiden dekking, dan kunt u de verzekering van uw computer(s) opnemen in de goederen- en inventarisverzeke­ring. Wilt u een uitgebreid verzekeringspakket dat bijvoorbeeld ook de schade als gevolg van onjuist gebruik dekt, dan kunt u hiervoor een computerverzekering afsluiten.

Terug naar Verzekeringen

Doorloop de 6 stappen voor het starten van uw eigen bedrijf!

Lees hier alle Tips & Cases voor starten van een eigen bedrijf